Een gezellige beestenboel op Boerencamping Brabant

Op Boerencamping Brabant de Gijzel is het een gezellige beestenboel. De camping ligt in een bosrijke en landelijke omgeving. Vanaf je caravan of tent heb je een prachtig uitzicht over de weilanden van Midden-Brabant. Geniet hier van het rustige landleven op onze boerencamping Brabant.

Beleef een onbezorgde vakantie

Op de Boerencamping Brabant, minicamping de Gijzel, in Helvoirt beleef je een onbezorgde vakantie. Kinderen en dierenliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. De camping beschikt over twee dierweides met drie hangbuikzwijntjes, konijnen, kippen, een minipaardje en twee ezeltjes. De kinderen mogen de dieren knuffelen, borstelen en voeren. Dit is natuurlijk onvergetelijk!

Op de Gijzel Boerencamping Brabant is er genoeg te doen

Op De Gijzel Boerencamping Brabant is er genoeg te doen. Kinderen kunnen lekker spelen in de speelweide en ouders genieten hier van hun rust voor de tent of de caravan. Bovendien worden er tal van activiteiten georganiseerd, zoals een gezamenlijke barbecue, een creatieve workshop of een jeu de boules toernooi. Voor oudere echtparen is het mogelijk om een staanplaats te krijgen uit de buurt van de speelweide.

Ook genieten op een boerencamping in Brabant?

Natuurlijk mag je op de boerencamping Brabant ook je hond meenemen. Wil je een dagje weg en kan je hond niet mee? Dan is dat geen probleem. De campingeigenaren passen graag op je viervoeter, zodat jullie gewoon op pad kunnen. Wil je ook genieten op een boerencamping in Brabant? Neem online contact op voor meer informatie of reserveer een staanplaats op de Gijzel Boerencamping Brabant in Helvoirt.