Gun je kinderen een fantastische kampeervakantie

Kinderen vinden kamperen geweldig om te doen, lekker in de buitenlucht en de hele dag op stap op de camping. Ben je op zoek naar een kindercamping Nederland dan is De Leistert de camping voor kinderen, er zijn zoveel voorzieningen voor kinderen dat zij zich tijdens de vakantie nooit zullen vervelen. Kinder veldjes tussen de accommodaties is een van de voorbeelden, niet lang lopen maar direct vanuit je tent of caravan loop je het veldje op met speeltoestellen.

Veldjes voor verschillende leeftijden

kindercamping Nederland

Op het grasveld van een kampeerveld zijn diverse plaatsen ontwikkeld voor kinderen om te spelen, rondom het veldje zijn bomen geplaatst om er een echte speelplaats van te maken. Je hoeft niet bang te zijn dat er te oude kinderen mee komen spelen, ieder veldje wat is gecreƫerd is voor een bepaalde leeftijd. Je hebt dus nog kans dat je kind snel vriendjes maakt met zijn leeftijdgenoten. De Leistert is echt een kindercamping Nederland waar rekening gehouden wordt met alle kinderen hoe jong ook.

Animatieteam met Pluck en Pien

kindercamping Nederland

Voor de kleine campinggasten is het animatieteam onder leiding van Pluck en Pien geweldig, ze nemen de kinderen mee naar de leukste avonturen. Er is zelfs in de zomer een echte kinderdisco, de kinderen voelen zich geweldig op de kindercamping Nederland. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de Plaza met de indoor jungle, de twee fantastische zwembaden om binnen en buiten te kunnen zwemmen. Er zijn weinig vakantieparken in Nederland waar zoveel is te doen voor kinderen van alle leeftijden.