Eenvoudig statafels huren

takenlijstBinnenkort ga ik een groot feest geven bij mij thuis. Het is belangrijk dat ik op tijd begin met het maken met afspraken, omdat ik zeker wil weten dat alles goed gaat op het feestje. Al een aantal dagen ben ik bezig met een lijst waarop alles staat wat ik nog moet regelen. Voor het feest moet ik nog een aantal statafels huren, zodat ik daar hapjes en drankjes op kan laten zetten.

Goede tip

Een aantal vrienden van mij hielpen bij het maken en afwerken van de lijst. Van een vriend had ik begrepen dat ik bij Huurland moest zijn, omdat de statafels huren daar goedkoop zou zijn. Op de website van het bedrijf zag ik al het een en ander staan, maar voor een duidelijke prijs heb ik toch even gebeld met het bedrijf.

Aan de telefoon is mij heel erg veel informatie en ik heb een afspraak gemaakt over de statafels en alle andere spullen die ik wilde huren. Via de mail kreeg ik nog een bevestiging met alle informatie en dat was dan allemaal geregeld.

brochureEr zijn nog heel erg veel dingen geregeld, maar een groot deel heb ik kunnen regelen via Huurland. Het bedrijf bood namelijk heel erg veel verschillende spullen aan.

Op de dag van mijn feest is alles goedgekomen en ik heb mij nergens zorgen over hoeven maken. Het bedrijf Huurland heeft de statafels en de rest allemaal zelf opgebouwd en afgebouwd. Mijn vrienden en familie vonden het feest geweldig en daar was ik heel erg blij mee.