BHV Ede

Kom met uw medewerkers naar G4S Safety & Training voor een cursus bedrijfshulpverlening! Wij beschikken over verschillende ruimtes, zoals een cellenblok, woonhuis en ziekenhuisafdeling. Hierdoor kunnen wij voor ieder bedrijf een geschikte plek vinden om in een realistische omgeving te oefenen met het verrichten van levensreddende handelingen. Onze oefenruimtes BHV Ede zijn op zo’n manier gemaakt dat ze geschikt zijn om te oefenen met blusmateriaal zoals slanghaspels, schuim-, poeder- en CO2-blussers.

Training bedrijfshulpverlening

Na twee dagen theorie en vooral veel praktijk worden de vaardigheden van de deelnemers getoetst en gaan de cursisten, na het goed afronden van de toets, met een certificaat naar huis. Het certificaat is een jaar geldig en kan worden verlengd door middel van een jaarlijkse herhalingstraining, die wij ook aanbieden. Deze duurt een dagdeel en is praktijkgericht. Daarnaast bieden wij ook nog een herhalingscursus voor alarmeren en communiceren tijdens calamiteiten. Deze duurt ook een dagdeel en wordt, net als de andere trainingen, gegeven door een ervaren expert.

Naast BHV vele andere trainingen

Naast de opleidingen in bedrijfshulpverlening bieden wij nog tal van andere cursussen aan. Dankzij onze unieke locatie en inrichting van ons centrum kunnen wij ook de training Auto Safety geven. Dit is een training waarbij uw personeel leert wat ze moeten doen wanneer zij met auto en al te water raken, er brand uitbreekt in de auto of wanneer de auto over de kop slaat. Ook verzorgt G4S onder andere trainingen in agressie reductie. Onze ruimtes zijn tevens uitermate geschikt om te trainen met brandweerpersoneel.