MKB Factoring voor de ondernemer

Bent u mkb’er en heeft u niet voldoende tijd voor het verzorgen van het debiteurenbeheer? Finqle bureau staat dan voor u klaar om u te helpen door middel van MKB factoring. Als mkb’er heeft u het natuurlijk druk met alle diensten en leveringen van uw bedrijf. Door al die drukte heeft u misschien niet eens tijd om aan alle debiteuren te denken. Echter is het wel belangrijk dat het debiteurenbeheer goed verzorgd wordt. Het is voor u natuurlijk niet fijn wanneer een factuur te laat of zelfs helemaal niet betaald wordt. Bij Finqle kunt u de verkoopfacturen online opsturen. Finqle koopt deze facturen vervolgens over. Finqle draagt het kredietrisico en verzorgt het debiteurenbeheer op elke factuur die ze kopen. Hierdoor hoeft u zich helemaal geen zorgen meer te maken over het debiteurenbeheer.

MKB Factoring, zonder zorgen ondernemen

Finqle zorgt ervoor dat alles handig en snel wordt geregeld, zonder gedoe. Bij Finqle kunt u een factuur binnen drie klikken opsturen. Het gehele proces verloopt ontzettend snel! U kunt simpelweg uw factuur indienen en binnen een werkdag betaald Finqle het geld aan u uit. Daardoor heeft u altijd weer goed inzicht in uw facturen en hoeft u het debiteurenbeheer niet langer zelf te verzorgen. U loopt zo helemaal geen risico meer dat een debiteur niet betaalt.

Bent u geïnteresseerd in mkb factoring? U kunt zich dan eenvoudig aanmelden via het aanmeldformulier. Er wordt vervolgens contact met u opgenomen en zo wordt er samen gekeken naar alle mogelijkheden die u heeft. Als u de overeenkomst heeft getekend wordt uw account geactiveerd. Via het portaal kunt u simpel het debiteuren aanmelden en als het nodig is wordt u direct geholpen. Doordat ze bij Finqle zo ontzettend snel zijn, heeft u helemaal geen zorgen. U hoeft hierna niets meer te regelen, het risico is hierna voor Finqle.

MKB factoring