Ik heb in Cuijk afgereden bij de beste rijschool

Mijn zoon word bijna achttien jaar. Ook heeft hij zijn examens ruim voldoende afgesloten dit jaar. Daarom hebben mijn vrouw en ik besloten om zijn eerste autootje te kopen, en zijn rijbewijs te betalen. We wonen zelf in Cuijk, en werken buiten deze stad. We hebben zelf ook in Cuijk afgereden bij verkeersschool Wesseldijk. Ze zijn veruit de beste rijschool en hebben ons hartstikke goed geholpen. Mijn vrouw en ik zijn beiden goede bestuurders en gaan altijd zelfverzekerd de weg op.

Internettheorie-cursus-afrijden

Toch wilde ik op internet kijken naar de beste rijschool in de buurt. De rijscholen wilde ik naast elkaar zetten, en zo een vergelijking er van maken. Zo heb je een mooi overzicht van de beste rijscholen in de buurt. En zonder verrassing kwam verkeersschool Wesseldijk als beste uit het onderzoekje. Ook onze omgeving vertelde ons dat ze bij deze rijschool nog steeds een hoog slagingspercentage hebben. Toch wilde ik wat meer informatie hebben over de rijschool. Daarom heb ik besloten om contact op te nemen.

Contactwesseldijk-rijbewijs

De telefoon werd vriendelijk door een van de medewerkers van de verkeersschool opgenomen. Ik werd gedurende het gesprek netjes te woord gestaan, en mijn vragen werden direct zorgvuldig beantwoord. Het was fijn om te weten dat de instructeur veel er van af wist. Dit gaf  ons als ouder natuurlijk alleen maar meer vertrouwen. Zo zijn we er zeker van dat onze zoon veilig de weg op kan. Super rijschool! We hebben de proefles volgende week al ingepland.