Het systeem van Reviderm: In drie stappen naar de ideale huid

Elk mens is uniek. Dat geldt ook voor onze huid. Reviderm heeft daarom een 3-stappenplan ontwikkeld, dat de persoonlijke behoeften van elke huid begrijpt. Dankzij dit stappenplan kun jij de beste combinatie van huidbehandelingen en huidverzorgingsproducten maken, voor een gezonde en perfecte huid!

Stap 1: Huidanalyse

De huid van elke klant heeft eigen eisen en behoeften. Het is alleen mogelijk om een zeer effectieve behandeling samen te stellen, wanneer we de behoeften van elke individuele huid begrijpen. Op basis van deze behoeften kan namelijk het juiste behandelplan worden opgesteld. Reviderm ziet daarom bewust af van het standaard programma. Ze beginnen bij een professionele en uitgebreide huidanalyse die door een computer wordt uitgevoerd. De resultaten van deze analyse vormen de basis van het behandelplan.

Stap 2:  Huidbehandelingen

In het behandelplan combineert Reviderm technologie, verzorging en voedingssupplementen, om de behandeling zo effectief mogelijk te maken. Alle behandelmethoden worden door het merk zelf ontwikkeld, waardoor zij de volledige controle hebben over de werkwijzen. Het voordeel hiervan is dat alle onderdelen binnen de behandeling perfect om elkaar afgestemd kunnen worden, voor een maximale werking en een optimaal resultaat.

Technologie

Reviderm loopt voorop als het gaat om microdermabrasie, een behandeling waarbij de huid op professionele wijze ontdaan wordt van dode huidcellen en vuil. Ook biedt Reviderm behandelingen zoals microneedling en ultrasoon aan, die allebei het regeneratieve vermogen van de huid stimuleren.  Het merk is dan ook een pionier op het gebied van huidverbeterende technologieën.

Verzorging

Alle verzorgingsproducten van Reviderm worden volgens het biomimetica principe ontwikkeld. Dit houdt in dat de werkstoffen en actieve ingrediënten zijn afgestemd op de natuurlijke processen van de huid. Doordat de ingrediënten zo goed aansluiten op de huid, zorgen ze voor een optimaal resultaat. In het ruime assortiment van Reviderm vind je diverse producten die zijn afgestemd op een breed scala aan huidbehoeften. Al deze producten bevatten ingrediënten die bijdragen aan de natuurlijke processen in de huid.

Voedingssupplementen

De Nutri Cosmetics van Reviderm verzorgen de huid van binnenuit door middel van waardevolle stoffen, die het effect van de verzorgingsproducten versterken. Deze voedingssupplementen dienen 2 à 3 maanden lang ingenomen te worden voor een optimaal resultaat. De zorgvuldig geselecteerde micronutriënten ondersteunen de verzorging die afgestemd is op het huidtype en ze ondersteunen de regeneratieve werking van de huid. Het uiterlijk van je huid, haar en nagels wordt zichtbaar gezonder en vitaler.

Stap 3: Huidteint

De laatste stap is het verfraaien van de teint. Hierbij wordt gebruik gemaakt van speciale make-up op basis van mineralen, die de natuurlijke schoonheid benadrukt en de teint een gezond uiterlijk geeft. De make-up die Reviderm ontwikkeld heeft laat de huid ademen. Ook zijn de producten zo mild, dat ze zelfs na een behandeling aangebracht kunnen worden.