Durea sneaker cadeau gekregen!

Durea sneakerVorige week heb ik voor mijn verjaardag een ongelofelijk mooie Durea sneaker gekregen. Deze wilde ik al veel langer, maar zelf vond ik het telkens niet nodig om deze te kopen. Mijn vrienden kwamen daarachter en vonden het daarom een perfect ding om mij mee te verrassen. Heel subtiel heeft een van mijn vriendinnen toen gevraagd wat mijn schoenmaat is, want dat wisten zij niet zeker. Het was op zo’n goed gepland moment, dat ik er niet eens iets achter heb gezocht. Daarom had ik helemaal niets door gehad en had ik geen idee wat ik zou krijgen.

Hier zijn ze gekocht

Toen ik de Durea sneakers uitpakte, was ik zo ongelofelijk blij en verrast. Ik denk dat ik iedereen wel 10 keer heb bedankt, want ik ben er zo gelukkig mee. Ze pasten ook precies, dus dat was heel erg fijn. De volgende dag heb ik ze meteen gedragen met een mooie jeans. Toen kreeg ik van verschillende mensen complimenten over mijn schoeisel, dus dat was leuk. Deze hebben zij gekocht via Van Bommel en dat schijnt echt een aanrader te zijn. Mocht jij dus ook op zoek zijn naar iets nieuws, dan is het zeker de moeite waard om daar eens een kijkje te gaan nemen.