De beste escape room van heel Gelderland is escape room Arnhem!

Ben je op zoek naar een uitdaging en wil je jezelf tot het verst uitdagen, neem dan snel deel aan het meest uitdagende escape room van Gelderland.

Wat is nou een escape room?

Het is een populaire live-action game om als doel te ontsnappen uit een kamer. Dit doe je samen in een team van vrienden en acteurs. Tijdens het ontsnappen is het een uitdaging om binnen een tijd te ontsnappen. De uitdaging is te vinden als je een puzzel of raadsel succesvol hebt opgelost.

Tijdens de escape room is het ook echt belangrijk om in een team samen te werken, als je dat niet doet, kom je zwaar in de problemen om de puzzel of raadsel niet te kunnen oplossen. Daarnaast is een escape room ook de ideale plek om de band tussen collega’s, vrienden, familie en kennissen op te bouwen.

Wat maakt escape room Arnhem bijzonder?

Bij escape room Arnhem wordt het gehouden in het Singendonck-landhuis. Tijdens de escape worden er verschillende ruimtes gebruikt in het landhuis. Deze wordt verdeeld over twee verdiepingen, iedere verdieping met zijn eigen en unieke raadsels en puzzels. Daarnaast moeten sommige puzzels opgelost worden door het team te splitsen.

De ene helft moet bijvoorbeeld een andere ruimte gebruiken om de oplossing te vinden in de andere kamer. Verder heeft escape room Arnhem een eigen nabeschouwing met een authentieke thema gekozen voor de escape room, deze is zo ingericht dat de ervaring intenser wordt.