Acces Consciousness

Acces Consciousness heeft mij bijzonder goed geholpen. Het heeft ervoor gezorgd dat ik weer zin in het leven heb gekregen. Voor een tijd terug zat ik niet goed in mijn vel. Bij het minste en geringste schoot ik al uit mijn slof. De reden waarom dit gebeurde, daar had ik geen verklaring voor. Maar ik had wel in de gaten dat het zo besliste niet verder kon gaan. 

Samen met een goede vriendin had ik een afspraak gemaakt bij Innerlijke Kracht Training & Coaching. De reden dat ik een vriendin had meegenomen, was puur om het feit dat ik anders niet naar deze afspraak zal gaan. Vaak zeg ik op het laatst een afspraak af en daar zat ik deze keer niet echt op te wachten. Acces Consciousness

Dankzij Acces Consciousness zit ik beter in mijn vel

Inmiddels zijn wij een half jaar verder en heb ik mij nog nooit zo goed gevoeld. De sessie die ik heb ondergaan, heeft het goed gedaan. Mijn innerlijke rust heb ik weer gevonden en daar ben ik erg blij om. Vooral omdat ik de laatste weken, voordat ik aan deze sessie was begonnen, geen oog meer dicht deed. Elke nacht lag ik piekerend in bed en daardoor kon ik niet in slaap komen.

Wil jij meer weten over deze vorm van therapie, neem dan deel aan de informatie avonden. Hier krijg je veel informatie en kan je ook vragen stellen. Voor meer informatie, bekijk deze website.