Zeer tevreden over kliniek Veldhoven

Kan het haast wel van de daken schreeuwen hoe tevreden ik ben over kliniek Veldhoven. Maar dat kunnen volgens mij meer mensen, kliniek Veldhoven heeft niet voor niets een gemiddelde score van een 9,4! Zo heb ik me laatst hier laten helpen aan mijn schaamlippen, het bleek dat ik te grote schaamlippen had waardoor ik veel hinder ondervond in het dagelijkse leven. Zo was fietsen alles behalve ontspannend, en dan helemaal maar te zwijgen over de sex. Ik had zoveel pijn in mijn schaamstreek dat ik inmiddels de gekste smoesjes maar aan het verzinnen was om maar niet te hoeven fietsen, en erger nog om maar geen sex te hoeven hebben. Ik heb heel erg lang met deze klachten rondgelopen, maar toen ik op een dag ook geen strakke broek meer kon dragen zonder dat ik pijn kreeg was voor mij de maat vol, hier moest iets aan gedaan worden. Zo ben ik bij de kliniek terecht gekomen, en hebben ze me in eerste instantie eerst goed uitgelegd wat er precies met me aan de hand was. Door middel van een tekening en foto’s werd het me al snel duidelijk.  schaamlipcorrb

Geen klachten meer

Hoewel de ingreep onder plaatselijke verdoving werd uitgevoerd heb ik de eerste weken wel rustig aan moeten doen, en zo nodig moeten koelen met koude kompressen. Maar al snel kon ik mijn dagelijkse leven weer oppakken zonder pijn. Ik kan weer pijnloos fietsen, en wat belangrijker is, de sex is weer pijnloos, daar ben ik zeer blij mee.  schaamlip