Waar kun je geboortekaartjes jongens vinden?

Nadat onze zoons geboren zijn, leven wij op de blauwe wolken. Al moet ik wel zeggen dat wij nog steeds opzoek zijn naar geboortekaartjes jongens. Wij hebben natuurlijk al wel eens vaker op het internet gezocht. Echter vond ik de kosten of het assortiment niet geschikt waardoor ik het voorbij heb laten gaan. Dit resulteert in het feit dat wij nog steeds niet aan iedereen bekend hebben kunnen maken dat onze tweeling is geboren.

Weer gezocht na een tip!

Afgelopen week waren een paar vrienden bij ons op visite. Zij wilde maar al te graag onze zoons in de armen vasthouden om onze kleintjes te bewonderen. Nadat onze jongens naar bed waren gebracht kwam het ter sprake dat er nog geen kaartje is ontworpen. Gelukkig kwam een vriendin van mij met de tip om eens te gaan kijken op de website van Kissgeboortekaartjes.nl. Hier vind je schijnbaar een tal van leuke ontwerpen voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Ik kon het dan ook niet laten en ben hier direct gaan kijken. Een (zeer) ruim assortiment met de leukste ontwerpen hebben mijn interesse gewekt! Samen met mijn partner hebben wij hier dan ook een keuze kunnen maken. Gisteren hebben wij onze druk in ontvangst mogen nemen en hier zijn wij dan ook meer dan tevreden over.