Verzorging van de huid is eenvoudig met Kneipp

huidverzorging

Mijn passie

Als sinds ik jong was heb ik veel interesse gehad in verzorging van de huid. Tegenwoordig is verzorging van de huid echt mijn passie en ben ik continu op zoek naar nieuwe manieren van verzorging van de huid. Nieuwe producten test ik graag en mijn eigen huid probeer ik ook steeds beter te maken natuurlijk. Zelf heb ik wel eens last van uitslag of onzuiverheden. Dat is dan gewoon een bacterie die ineens is uitgeslagen en daar kan ik niets aan doen. Dan ga ik altijd op zoek naar de beste verzorging van de huid, om daar weer vanaf te komen. Al een hele tijd had ik onderhuidse ontstekingen en die gingen maar niet weg! Totdat een vriendin van mij mij eens vertelde over een vette creme die haar altijd goed heeft geholpen. Die creme ging ik testen en alle onzuiverheden verdwenen als sneeuw voor de zon!

Toen kwam ik op het idee om de rest van mijn lichaam ook te verzorgen met een vette creme. Mijn huid is nu veel soepeler en dat is erg fijn!

huidverzorging

Nieuwe producten

Voor mijn huid gebruik ik graag producten van Kneipp. Tegenwoordig zijn er weer nieuwe producten van Kneipp die erg goed zijn voor de verzorging van de droge huid! Precies wat ik fijn vind en nodig heb. De producten van Kneipp zijn erg voordelig, vanwege de lage prijzen en grote verpakkingen! Ook zijn de geuren heerlijk waardoor je echt een spa in je eigen badkamer creeert.