Tip voor een goede personal training in Arnhem

Ben je op zoek naar personal training Arnhem om een goede personal trainer in Arnhem te vinden? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van 100% PT. 

Een zeer goede en overzichtelijke website 

Wanneer je op het internet op zoek gaat personal training Arnhem zul je erg veel zoekresultaten krijgen van zeer veel personal trainers in de buurt van Arnhem. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van 100% Pt mij het meeste aan. De website sprak mij super erg aan omdat er erg veel aantrekkelijke informatie op staat. Ook zijn er op het internet erg veel positieve reviews te vinden van voorgaande klanten. Daarom besloot ik ook om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek.  

personal-coach

Zeer tevreden over het kennismakingsgesprek met 100% Pt

Toen ik contact opnam met het bedrijf werd ik erg vriendelijk en zeer uitgebreid te woord gestaan. We hebben het uitgebreid gehad over mijn voeding en over mijn persoonlijke doelen. Na het gesprek besloot ik om te beginnen met sporten bij 100% PT. Ik heb nu een aantal keer gesport met behulp van een personal trainer en ik ben zeer tevreden. Ik heb een erg goede klik met mijn personal trainer en ik ben in een aantal weken al erg veel afgevallen. Daarom ben ik ook tevreden over 100% PT.