De snackwagen maakte van mijn verjaardag een feestje

SnackwagenEen tijdje geleden was ik mijn 50e verjaardag aan het organiseren en zo kwam ik terecht op Snackmobiel.nl. Ik zag direct dat de snackwagen veel mogelijkheden biedt voor verjaardagen, evenementen, bruiloften et cetera. Daarom besloot ik om direct contact op te nemen om te kijken of zij beschikbaar waren op mijn verjaardag.

Meteen enthousiast over de snackwagen

Ik heb toen gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan door één van de medewerkers. Hierdoor was ik eigenlijk al direct heel enthousiast. Hij heeft al mijn vragen beantwoord en mij geadviseerd om voor 1 frietje + 1 snack per persoon te kiezen. Dit omdat ik mijn feestje in de avond wilde organiseren en mijn gasten dan na afloop van het feestje nog een lekkere warme snack konden halen. Omdat ik ongeveer 60 mensen had uitgenodigd en ik niet teveel geld wilde uitgeven, leek mij dit een prima optie en heb ik de snackwagen direct geserveerd.

SnackwagenIk zou dit zeker aanraden!

Drie weken later was het zover, ik was jarig! Omdat ik mijn verjaardag thuis vierde, waren mijn man en ik de hele dag in touw met alle voorbereidingen. Het was erg geruststellend dat wij de catering in ieder geval niet meer hoefden te verzorgen. Op het afgesproken tijdstip arriveerde de snackwagen en natuurlijk was iedereen direct enthousiast over het vooruitzicht van een warme snack! Al snel werd de frietkraam uitgestald en kwamen de heerlijke geuren voorbij. Ik zag mijn familie en vrienden zichtbaar genieten en ben dan ook erg blij dat ik de snackwagen heb ingeschakeld. Dit maakte de avond helemaal compleet en ik kan het iedereen van harte aanraden.