Liposuctie werkt echt!

Liposuctie, dit is waar ik eerst niet in geloofde, de angst dat al het vet zou terugkeren was bij mij zo groot dat ik daarom besloot om dit toch niet te doen. Mijn figuur is eigenlijk prima alleen mijn bovenbenen hebben zoveel overtollig vet dat ik dit met geen mogelijkheid zelf minder krijg. Hoeveel ik ook sport en hoe ik ook lijn, het blijft op mijn bovenbenen gewoon zitten. Toch ben ik eens op een middag op het internet gaan kijken om te zien of ik mijzelf kon overtuigen dat het vet weg laten halen misschien toch een optie zou zijn. Toen ik op de website van Kliniek Veldhoven terecht kwam stond hier veel informatie.

Liposuctie

De intake was erg verhelderend

Nadat ik alles had gelezen, heb ik alles even op mij inlaten werken. Omdat ik een persoon ben die niet over één nacht ijs ga wilde ik ook meerdere websites gaan bezoeken. Telkens kwam ik toch weer terug bij deze kliniek en toen besloot ik mijn stoute schoenen aan te doen en maakte ik telefonisch een afspraak. Wat mij direct al opviel is dat de medewerker erg vriendelijk was en gelukkig kon ik al snel terecht. Toen ik met de chirurg alles besprak over de liposuctie, hoe dit in zijn werk gaat en wat mijn angsten waren, kreeg ik bij alles een zeer verhelderend antwoord. Toen heb ik er nog een nachtje over geslapen en ik was er uit! Dit wilde ik gaan doen en voordat ik het wist kon ik komen voor de behandeling. Zes weken heb ik in een soort drukbroekje gelopen, maar er was direct al een zeer groot verschil te zien. Nu ben ik maanden verder en ik kan je garanderen. Het werkt echt!

Liposuctie