Goede personal training bij PhysIQ

Bent u op zoek naar een goede personal training in de buurt van Hoofddorp? Dan bent u bij PhysIQ aan het juiste adres. De personal trainingen van PhysIQ zijn erg leuk om te volgen en worden op uw wensen gemaakt. Doordat de trainingen op uw doelen zijn gebouwd ziet u snel resultaat en gaat u snel vooruit. Dit gebeurd nog veel sneller door het voedselplan wat ze aan u meegeven. Als u door het trainen of door iets anders last heeft van uw lichaam, hebben ze een fysiotherapeut in het pand. Dus bent u op zoek naar een goede personal trainer. Neem dan een kijkje op de website van PhysIQ.

personal coach

Erg blij met de hulp van PhysIQ

Ik ben erg blij met de hulp van PhysIQ die ik heb gekregen. De trainingen zijn erg leuk om te volgen en ook zijn de trainers zelf leuk om mee te trainen. Ze hebben een gezonde dosis humor en ze geven je motivatie om je laatste energie uit u lichaam te halen die u eigenlijk niet meer heeft. Het voedselschema die ze voor u kunnen maken vind ik ook heel fijn. Ik hoef hierdoor niet meer iedere avond te kijken wat ik mag eten en kan ik gewoon gaan koken wat op het programma staat. Ik zou zeker aanraden om een kijkje te nemen op de website van PhysIQ.

Meer te weten komen over de diensten van PhysIQ

Alle informatie die u nodig heeft kunt u vinden op de website van PhysIQ. Ook kunt u vinden wat de tarieven zijn en wat de werkwijze is van PhysIQ.