Goede iPhone reparatie in Delft

Ik had een aantal dagen geleden een nieuwe woning gekocht in Delft. Tijdens het verbouwen van de woonkamer liet ik mijn telefoon uit mijn broekzak vallen waardoor het scherm gebarsten was geraakt en mijn telefoon niet meer aanging.Ik ging daarom op het internet op zoek naar iPhone reparatie Delft.

Website van Telgefixt

Toen ik op het internet op zoek ging naar iPhone reparatie Delft kreeg ik erg veel zoekresultaten. Ik had een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken voordat ik uitkwam op de website van Telgefixt. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten te bieden heeft en wat zij zelf belangrijk vinden. Ze willen de klanten graag goede service bieden. De reparaties die zij uitvoeren worden daarom alleen uitgevoerd door deskundige monteurs en hiervoor worden ook alleen maar 100 % originele onderdelen voor gebruikt. Ze hanteren erg lage prijzen en je hebt 3 maanden garantie op de onderdelen die er tijdens de reparatie vervangen zijn. ik besloot om een online afspraak te maken nadat ik deze informatie had gelezen. Ik werd erg vriendelijk en snel geholpen mijn telefoon was super snel gemaakt en dit werd tegen een erg lage prijs gedaan.