Goede afvoer met een broekstuk

Wist jij dat je met behulp van een broekstuk een stuk beter kunt kweken?

Sinds enkele maanden ben ik namelijk druk bezig met het kweken van mijn eigen groenten en fruit. Hier beleef ik onwijs veel plezier mee omdat mijn kinderen maar al te graag willen helpen. Zij zien de komkommers groeien en de tomaten kleuren, iets wat schijnbaar fantastisch is om te zien.

logo (1)

Nieuwe planten erbij

Aangezien onze kinderen dit onwijs leuk vinden, hebben wij ervoor gekozen om ook aardbeien te gaan kweken. Dit konden de kinderen zelf in de gaten houden middels de kennis en ervaring welke zij al hebben. In de tussentijd kon ik eenvoudig op de website van Growexpert de nodige spullen aanschaffen voor de kinderen. Ook een goede ventilatie mag niet worden vergeten in de kassen. In de zomermaanden kan het hier aardig warm worden. Uiteindelijk heb ik bij dit bedrijf meerdere spullen besteld zodat de kids aan de slag kunnen gaan. Ook voor mijzelf aangezien er meer gedaan moet worden als het bijhouden van de aardbeien plantjes. Voorlopig kunnen wij weer genieten van onze eigen groenten en fruit!