Eindelijk pijnvrij en geheel kunnen ontspannen dankzij massage Utrecht

Ik heb laatst een lekkere massage Utrecht gehad bij Zen Zon Zee. Ik heb vaak last van een pijnlijke rug en nek, waardoor mijn hele lichaam zeer gespannen raakt. Al vaker heb ik andere massagepraktijken geprobeerd, maar ik denk dat ik nu mijn favoriete massagesalon gevonden heb! Na de massage voelde ik me namelijk veel beter en kon ik mijn lichaam weer pijnvrij bewegen. Er hangt een hele prettige sfeer bij Zen Zon Zee, dus ik kom er heel graag om lekker te ontspannen na een drukke werkdag. Je zou misschien wel kunnen zeggen dat ik verslaafd ben!

Massage-Utrecht

Massage Utrecht combineren met zonnebank

Ik neem nu een keer in de week een massage Utrecht als ik voel dat ik weer last van mijn rug begin te krijgen. Naast de heerlijke massages kom ik bij Zen Zon Zee ook graag om te zonnebanken of om in de Hydrajet Spa Capsule te liggen. Het fijne is dat je hier ook buiten de reguliere openingstijden terecht kunt met de membership smartcard. Je kunt dus bijvoorbeeld ‘s avonds laat pas naar Zen Zon Zee komen, want dan is het er lekker rustig en heb je ook wat rust. Van de flexibele openingstijden maak ik zelf ook regelmatig gebruik, want ik moet soms tot laat werken en dan kan ik nog lekker even een zonnebankje meepakken. Daarna slaap ik gegarandeerd als een roos! Ik vind het heel lekker om te zonnen, want de warmte is goed om je stijve spieren te helpen ontspannen. Verder is het natuurlijk ook niet verkeerd om een mooi bruin kleurtje te hebben. Ik heb gezien trouwens ook gezien dat je hier yoga in een infrarood sauna kunt doen en daar ben ik ook erg benieuwd naar. Ik denk dat dit de perfecte combinatie vormt met de massages en dat je echt ultiem ontspannen thuis zal komen!