Een villa in Spanje kopen?

Een villa in Spanje kopen? Is dat mogelijk? Hoe zet ik dat in werking?

Ik heb al een lange tijd geroepen dat zodra ik de kans krijg om naar het buitenland te verhuizen, dan pak ik het ook met beide handen aan. Nu is de kans! Echter is nu het probleem dat wij geen prachtige woning weten te vinden. Hier baal ik zo van aangezien het nu mogelijk is om te gaan kopen en ik ook niet kan wachten tot we daadwerkelijk kunnen verhuizen. Gisteravond heeft mijn partner de computer overgenomen om verder te gaan zoeken naar een prachtige locatie en kwam terecht op de website van spanjespecials.com. De leukste appartementen vindt je hier en tevens zijn ze ook een stuk goedkoper als wat ik elders heb gezien. De eerste stap was gezet!

Villa kopen

Vakantie boeken of er gewoon even heenrijden?

Aangezien we het graag eerst willen bekijken alvorens we daadwerkelijk tot aankoop gaan hebben we een bezichtiging gepland. Het feit dat ik het belangrijk vind om de minpunten en pluspunten te weten hoopte we dit dan te horen te krijgen.

Zo hebben we samen besloten om een weekje vakantie te nemen en af te reizen naar het mooi Spanje. Het hotel wat we hadden geboekt zat natuurlijk dichtbij de woning die we hadden gezien waardoor we het van tevoren al hadden bekeken. Natuurlijk alleen de buitenkant gezien, echter zag dit er al erg netjes en goed verzorgd uit. Als je net zoals ons een villa in Spanje kopen wilt raad ik je aan om je eerst goed te laten informeren!