Echtscheidingsbemiddeling Zwijndrecht ingeschakeld

Wij hebben echtscheidingsbemiddeling Zwijndrecht ingeschakeld nadat we het besluit hebben genomen om niet meer samen verder te gaan. Hier hebben we dan wel een lange tijd over gesproken samen waaruit is gebleken dat het verstandig is om te gaan scheiden. Nu nog aan de kinderen zien te vertellen…

01-300x111

Ik heb ervoor gekozen om dit gezamenlijk te doen zodat de kinderen allen in een keer het te horen krijgen. In de tussentijd hadden we al op het internet gezocht naar een bedrijf die ons hiermee zo goed mogelijk kan helpen. Als je gaat scheiden wil je toch niets liever dat alles goed geregeld is voor je kinderen? Uiteindelijk de conclusie gekomen dat we bij Maatschap van Houten en partners aan het juiste adres zijn. Ik heb hun dan ook gecontacteerd zodat we vast een afspraak konden maken.

De kinderen vertellen was wat dat betreft best heftig aangezien we allemaal vragen kregen waar wij eigenlijk niet eens op konden antwoorden. Gelukkig begrepen de kinderen het wel waardoor ze met een rustgevend gevoel naar hun bedje konden gaan. Nu maar afwachten hoe dat het zou verlopen als we bij Maatschap zijn, hopelijk zal het een rustige scheiding worden.