De Kliniek Veldhoven – Borstvergroting

borstenMijn vriendin was altijd wat aan de zware kant. Sinds zij is gaan sporten heeft mijn vriendin ontzettend veel kilo’s verloren. Mijn vriendin ziet er nu beter uit dan ooit en ik ben heel erg blij voor haar. Gelukkig heeft zij nu veel meer zelfvertrouwen, maar zij is nog wel onzeker over haar borsten.

Helemaal klaar

Op een gegeven moment merkte ik aan mijn vriendin dat zij nog wel onzeker was over haar lichaam. In het begin begreep ik niet waar het vandaan kwam, maar na een goed gesprek vertelde zij mij dat het kwam doordat zij geen borsten meer had. Voor haar gevoel was zij nu heel erg plat van voren en daardoor voelde zij zich minder vrouw.

Volgens haar zou de oplossing een borstvergroting zijn. Zij vertelde mij dat zij al een kliniek had gevonden waar zij wel vertrouwen had. Voor haar zou zij dan helemaal klaar zijn en dan zou zij weer haar zelfvertrouwen terug krijgen.

kliniek-veldhovenMijn vriendin was terecht gekomen bij Kliniek Veldhoven – Borstvergroting. Op deze website stond heel erg veel informatie over de Kliniek Veldhoven – Borstvergroting. Omdat ik dit best interessant vond heb ik de website ook even doorgenomen en het leek mij ook wel een betrouwbare kliniek.

Tijdens de afspraak met de behandelend arts heeft mijn vriendin verteld wat zij wilde en of dit ook kon. Volgens de arts zou het geen probleem zijn, maar de herstel tijd zou wel langer zijn dan mijn vriendin in eerste instantie dacht.

Volgende week wordt mijn vriendin geopereerd en ik ben benieuwd!