Altijd op zoek naar de juiste huidverzorging

Omdat ik vaak last heb van puistjes in mijn gezicht ben ik op zoek naar een goede huidverzorging. Na het zoveelste gekochte product in de prullenbak te hebben gegooid omdat ik er niet tegen kan, ben ik op het internet gaan kijken. Hier viel mijn oog op RAU Cosmetics, een innovatief merk dat hoogwaardige producten verkoopt. Het volgende wat ik las maakte mij razend enthousiast en dat was dat deze producten geen parabenen bevatten waardoor iedereen deze producten kan gebruiken. Meteen maar een bestelling geplaatst om te kijken of mijn huid wel tegen deze cosmetica kan.

Geweldige cosmetica

Mijn laatste hoop op zoek naar de juiste huidverzorging had ik bijna opgegeven. Maar gelukkig zag ik de site van RAU Cosmetics. Hier heb je heel veel keuze uit producten die voor elke huidtype geschikt zijn. Omdat ik ondertussen niet weet wat wel of niet goed is voor mijn huid heb ik een probeer set besteld. Zo kan ik op deze manier zien of mijn gezicht geen negatieve reactie geeft en kan ik daarna een grote verpakking kopen. Deze probeer sets bevatten meerdere kleine flesjes om uit te proberen en zijn tegen een klein bedrag te koop. Je hebt de keuze uit zes verschillende sets, voor elk huidtype bestaat er wel een set.